Ubytování pro firemní akce

na jižní Moravě

Nabízíme firemní ubytování i organizaci firemních akcí na klíč

Poskytujeme kvalitní ubytování kategorie 3* ve dvou vlastních ubytovacích zařízeních v okolí Kyjova. V naší nabídce naleznete pokoje s různou kapacitou, od 2-lůžkových pokojů až po prostorné 6-lůžkové apartmány. Kromě samotného ubytování poskytujeme v našem hotelu a penzionu i řadu doprovodných služeb jako

Díky tomu jsme schopni firmám nabídnout komplexní služby pro jejich akci od ubytování, přes catering až po bujarou večerní zábavu.

Proč uspořádat firemní akci u nás?

Kde je možné firemní akci uskutečnit?

Bukovanský mlýn

Hotel Bukovanský mlýn ***

Areál Bukovanský mlýn nabízí ubytování hotelového typu v centru moravského Slovácka. Areálu dominuje větrný mlýn s vyhlídkovou věží, ze které je krásný výhled na okolní pole, louky a vinice.

Ubytovat se zde můžete ve dvou a třílůžkových pokojích v Mlynářském stavení, nebo ve Slováckých chalupách stojících uprostřed areálu. Všechny budovy vč. zázemí jsou vystavěny v tradičním slováckém stylu. Pokoje jsou vybaveny masivním dubovým nábytkem, dobovými záclonami a lůžkovinami. Mlynářská restaurace s krojovanou obsluhou, vinný sklep a vinotéka s nabídkou místních vín, koňské stáje, ovčí ohrada a další, to vše zde vytváří jedinečnou atmosféru pravého slováckého venkova.


Penzion Jako Doma ****

Penzion se nachází jen kousek od centra Kyjova. Je zaměřen na vyšší komfort a pohodlí nabízející 5 ubytovacích jednotek až pro 18 osob. Uzavřený zahradní areál s bazénem, posezením a dostatečnou plochou zahrady je jako stvořený pro zahradní svatby nebo jógové či fitness soustředění. Součástí je i vinný sklípek pro pořádání degustací, soukromých akcí nebo oslav. Ideální ubytování pro menší skupiny lidí s důrazem na osobní prostor pohodlí a klid.


Chcete si nechat poradit?

Kontaktujte nás prostřednictvím níže uvedeného formuláře. Společně se domluvíme, jaké ubytování by bylo pro vás nejvhodnější.

    Všechny položky jsou povinné.

    Datum od
    Datum do

    Název firmy/organizace Město Kontaktní osoba E-mail kontaktní osoby Mobil kontaktní osoby
    Předpokládaný počet osob Typ akce Orientační představa programu vč. pož. na stravování
    Kde jste se dozvěděl/a o naší nabídce Antispam